Designed by Gud Themes Jimdo Templates

Seizoen 2022-2023

 

Aan de andere kant

 

Een beeldende voorstelling voor iedereen van 4 tot 104  jaar, die nét iets verder durft te kijken dan zijn neus lang is

 

Ik zie, ik zie, wat ik denk te zien en het is …

 

Midden in de polder tussen de dorpjes hier en ginder staan twee huisjes achter elkaar. De tuinen worden gescheiden door een metershoge schutting. In die schutting zit een gaatje waardoor de families Kwistut en Siejuwel stiekem naar elkaar gluren.

De familie Kwistut gluurt naar flarden uit het leven van de familie Siejuwel. En andersom spiedt de familie Siejuwel terug naar hoe de familieleden Kwistut een kuil graven, de was ophangen en af in toe in hun blootje voorbij komen. Praten doen ze niet met elkaar, want ze denken wel zeker te weten hoe gevaarlijk, gek en vreemd de buren zijn. Ze hebben het toch zelf gezien! Maar is dat wat je denkt te zien, wel echt de hele waarheid? Tijd om het eens van de andere kant te bekijken… 

 

 

Aan de andere kant is een cross-over voorstelling die het klassieke poppenspel en de analoge wereld van lijm, schaar, papier combineert met schaduwspel, live video en theater. Een visuele wereld op een draaischijf, vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen die eens van een andere kant bekeken mogen worden.

 

Premiere 16 oktober 2022

 

Credits

Concept: Tg. Winterberg

Regie: Job Raaijmakers

Tekst en spel:  Mark Haayema

Poppen en Spel: Marlyn Coetsier

Decor en Kostuum: Marlies Schot

Flyer beeld Balder Westein

 

Info

 

 

Voor boekingen zie STIP Theater Producties Stipproducties.nl